Referenties

klantverhalen

"resultaat is

 verbluffend"

"Miriam verzorgt sinds een paar weken mijn acquisitie en ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Zij pakt op een zeer persoonlijke / prettige manier de acquisitie aan en komt als een zeer goede gesprekspartner over aan de telefoon. En het resultaat daarbij is verbluffend. Er zijn nieuwe klanten bijgekomen door de professionele behandeling van Miriam. Ik kan niet anders, dan deze saleskanjer van harte aan te bevelen."
Daniëlle Riemersma-van der Staay Sosassistent

"zuivere

   boodschap"

"Miriam is naast relatiebeheer gewoon erg goed in koude acquisitie. Daarin zorgt zij, door haar enthousiasme en overtuiging van het product of de dienst, voor een geweldig kwalitatief en kwantitatief resultaat in afspraken. Verder weet zij de boodschap op een zuivere en oprechte wijze over te brengen." Mark Berntssen Aerovision.

"betrouwbare

  zakenpartner"

"Miriam van Rossen kan ik van harte aanbevelen. Ze is een zeer betrouwbare zakenpartner. Ze is puur, vriendelijk, recht door zee, je weet wat je aan haar hebt, pro-actief en natuurlijk... zeer bekwaam in haar vak. Zowel klanten als prospects van LMI Drechtsteden stond zij altijd op de juiste toon met de juiste professionele informatie ter woord."
Bedankt Miriam!" Carla Broekhuizen LMI

"vriendelijk

 en professioneel"

"Miriam weet met haar sympathieke telefoonstem haar doel te verwezelijken, is verbindend, niet pusherig, vriendelijk en professioneel". Arjan Holleman Schot Marketing.

Wij gebruiken cookies om de Website beter te laten functioneren> Lees onze Cookie Policy.